• Home
  • Blog
  • Sähköinen lentopäiväkirja koneille käyttöön

Sähköinen lentopäiväkirja koneille käyttöön

Sähköinen lentopäiväkirja koneille käyttöön

Koneiden huollon suunnittelua sekä ennakkotuntejen seurantaa varten on nyt saatu käyttöön uusi sähköinen lentopäiväkirja. Käyttö on pyritty tekemään mahdollisimman nopeaksi ja helpoksi. Eli lennon jälkeen kirjaudu sivullemme tunnuksillasi ja mene “maksaminen” sivulle. Täällä syötät lennon tiedot lomakkeelle, jonkajälkeen pystyt maksamaan lentosi joko ennakkotunneilla tai verkkomaksulla. Voit myös kirjata useampia lentoja ja palata lokikirjaan maksamaan ne myöhemmin. Laskutusasiakkaille lähetämme laskun kahden viikon välein perustuen kirjattuihin lentoihin.

Maksettujen ennakkotuntien siirtäminen vanhasta järjestelmästä uuteen kestää joitain viikkoja, mutta kirjatkaa kaikki lennot lentopäiväkirjaan ja mikäli ennakkotunnit eivät näy järjestelmässä, niin jätätte maksun odottamaan kunnes ennakkotunnit näkyvät “lentotilillänne”.

sähköinen lentopäiväkirja ei viellä korvaa paperikansiota, vaan kirjaus tulee tehdä kumpaankin paikkaan.

Mikäli kysyttävää tai ongelmia niin laita sähköpostia.